Home / Nieuwe catalogus

Nieuwe catalogus

De nieuwe catalogus van LedsGoLed is vanaf nu beschikbaar. Onze catalogus bevat een uitgebreide selectie van onze producten, inclusief enkele nieuwe en opgewaardeerde artikelen.

ALP Bathspots

Een van de opvallende nieuwe producten in de catalogus zijn de ALP Bathspots. Deze badkamerspots zijn speciaal ontworpen om een heldere en gerichte verlichting te bieden in de badkamer, terwijl ze toch een stijlvolle uitstraling behouden. De ALP Bathspots zijn kantelbare inbouwspots met een ultra dun design, waardoor ze makkelijk in te bouwen zijn in elk badkamerinterieur.

ALP Easy Cans

Een ander nieuw product dat we introduceren in onze catalogus zijn de ALP Easy Cans. Met hun stijlvolle ontwerp en praktische kenmerken zijn de ALP Easy Cans een uitstekende aanvulling op elk magazijn en/of kantoor.

Food Safety Led Highbay

We zijn ook verheugd om onze Food Safety Led Highbay te presenteren. Dit product is ontworpen met de veiligheid in gedachten en is speciaal ontworpen voor de voedingsindustrie. Het biedt heldere en effectieve verlichting in omgevingen waar voedsel wordt verwerkt en opgeslagen. Deze lichtbron voldoet tevens aan alle vereiste HACPP (Hazard Analysis and Critical Control Points) veiligheidsvoorschriften.

Naast onze nieuwe producten hebben we ook onze bestaande artikelen opgewaardeerd met nieuwe lichtkleuren. Zo bieden we nu een nog breder scala aan opties voor onze klanten.

We nodigen u uit om onze nieuwe catalogus te bekijken en te ontdekken welke producten het beste passen bij uw specifieke behoeften. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze fysieke catalogus kunt u aanvragen via onze website. Liever de online catalogus? Klik dan op deze link.

Gerelateerd nieuws

Laadpalen

LedsGoLed, een toonaangevende leverancier van LED-verlichtingsoplossingen, heeft onlangs aangekondigd dat zij de nieuwe ALP EV Easy Charge laadpalen verkopen. De ALP EV Easy Charge laadpalen zijn ontworpen om een ​​gemakkelijke en snelle laadoplossing te bieden voor elektrische voertuigen en bieden een maximaal laadvermogen van 22 kW. Er zijn drie modellen van de ALP EV Easy […]

Lees meer
Nieuwe website

Onlangs hebben wij een nieuwe website gelanceerd. De website, ontworpen door Brandness, biedt een verbeterde gebruikerservaring en gemakkelijkere navigatie voor klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve LED verlichtingsoplossingen. Onze website is gebouwd met het oog op het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring en zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk door de site kunnen navigeren […]

Lees meer
Nieuwe catalogus

De nieuwe catalogus van LedsGoLed is vanaf nu beschikbaar. Onze catalogus bevat een uitgebreide selectie van onze producten, inclusief enkele nieuwe en opgewaardeerde artikelen. ALP Bathspots Een van de opvallende nieuwe producten in de catalogus zijn de ALP Bathspots. Deze badkamerspots zijn speciaal ontworpen om een heldere en gerichte verlichting te bieden in de badkamer, […]

Lees meer

Heb je vragen? Laat ons je bellen!

  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
LedsGoLed © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Website door: brandness
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram