LedsGoLed
Home / Nieuwe catalogus

Nieuwe catalogus

De nieuwe catalogus van LedsGoLed is vanaf nu beschikbaar. Onze catalogus bevat een uitgebreide selectie van onze producten, inclusief enkele nieuwe en opgewaardeerde artikelen.

ALP Bathspots

Een van de opvallende nieuwe producten in de catalogus zijn de ALP Bathspots. Deze badkamerspots zijn speciaal ontworpen om een heldere en gerichte verlichting te bieden in de badkamer, terwijl ze toch een stijlvolle uitstraling behouden. De ALP Bathspots zijn kantelbare inbouwspots met een ultra dun design, waardoor ze makkelijk in te bouwen zijn in elk badkamerinterieur.

ALP Easy Cans

Een ander nieuw product dat we introduceren in onze catalogus zijn de ALP Easy Cans. Met hun stijlvolle ontwerp en praktische kenmerken zijn de ALP Easy Cans een uitstekende aanvulling op elk magazijn en/of kantoor.

Food Safety Led Highbay

We zijn ook verheugd om onze Food Safety Led Highbay te presenteren. Dit product is ontworpen met de veiligheid in gedachten en is speciaal ontworpen voor de voedingsindustrie. Het biedt heldere en effectieve verlichting in omgevingen waar voedsel wordt verwerkt en opgeslagen. Deze lichtbron voldoet tevens aan alle vereiste HACPP (Hazard Analysis and Critical Control Points) veiligheidsvoorschriften.

Naast onze nieuwe producten hebben we ook onze bestaande artikelen opgewaardeerd met nieuwe lichtkleuren. Zo bieden we nu een nog breder scala aan opties voor onze klanten.

We nodigen u uit om onze nieuwe catalogus te bekijken en te ontdekken welke producten het beste passen bij uw specifieke behoeften. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze fysieke catalogus kunt u aanvragen via onze website. Liever de online catalogus? Klik dan op deze link.

Gerelateerd nieuws

Retrofit LED: Verduurzaam uw verlichting met Alp Easy Fit

De geavanceerde Retrofit LED-oplossingen, gedreven door de Alp Easy Fit, stellen de norm voor eenvoud, snelheid en kosteneffectiviteit in het verlagen van het energieverbruik van uw bedrijf. Het upgraden van uw bestaande lijnverlichting is niet alleen moeiteloos, maar resulteert ook in aanzienlijke voordelen op het gebied van energie-efficiëntie, kostenbesparing en duurzaamheid. Daarnaast is Retrofit het […]

Lees meer
7 Tips voor het kopen van laadpalen: Maak de juiste keuze voor uw elektrische auto

Als eigenaar van een elektrische auto weet u hoe essentieel het is om een betrouwbare laadoplossing te hebben. Het kopen van een laadpaal is een belangrijke investering en het is cruciaal om goed geïnformeerd te zijn voordat u een beslissing neemt. In dit artikel delen we 7 tips om u te helpen bij het kopen […]

Lees meer
Energielabel C Kantoren

In de afgelopen jaren heeft de Nederlandse overheid de verduurzaming van kantoorruimtes hoog op de agenda gezet. Een van de meest besproken maatregelen is de verplichting voor kantoren om ten minste energielabel C te behalen. Als eigenaar van een kantoorpand, vraagt u zich wellicht af hoe u aan deze eis kunt voldoen. Bij LedsGoLed zijn […]

Lees meer

Heb je vragen? Laat ons je bellen!

  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
LedsGoLed © 2024 Alle rechten voorbehouden.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram