LedsGoLed
Home / Energielabel C Kantoren

Energielabel C Kantoren

In de afgelopen jaren heeft de Nederlandse overheid de verduurzaming van kantoorruimtes hoog op de agenda gezet. Een van de meest besproken maatregelen is de verplichting voor kantoren om ten minste energielabel C te behalen. Als eigenaar van een kantoorpand, vraagt u zich wellicht af hoe u aan deze eis kunt voldoen. Bij LedsGoLed zijn we trots op onze missie om kantoren te helpen hun energieverbruik te verminderen en de sleutel hiervoor is LED-verlichting.

Waarom Energielabel C voor kantoren?

De overheid streeft ernaar om de CO2-uitstoot te verminderen en de energie-efficiëntie van gebouwen te verhogen. Kantoorpanden met een oppervlakte van meer dan 100 m² moeten tegen eind 2023 een energielabel C of beter hebben. Het niet voldoen aan deze norm kan betekenen dat uw pand niet langer als kantoorruimte gebruikt mag worden.

Maatregelen voor een beter energielabel

Er zijn verschillende energiebesparende maatregelen die kunnen bijdragen aan het verbeteren van het energielabel:

  1. Isolatie: Door uw dak, muren, vloer en ramen te isoleren, voorkomt u warmteverlies en houdt u uw kantoorruimte comfortabel.
  2. Energiezuinige verwarming: Investeer in een HR-ketel of overweeg alternatieve verwarmingsopties zoals warmtepompen.
  3. Ventilatie: Systemen met warmteterugwinning zijn niet alleen goed voor de gezondheid, maar besparen ook energie.
  4. Gebruik van hernieuwbare energie: Zonnepanelen en zonneboilers kunnen uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen.

De Kracht van LED-verlichting

Hoewel bovenstaande maatregelen essentieel zijn, willen we bij LedsGoLed de kracht van LED-verlichting benadrukken als het gaat om het behalen van energielabel C voor kantoren.

Overstappen van traditionele TL-verlichting naar LED kan het energieverbruik voor verlichting met 50-80% verminderen. Maar dat is niet alles:

  • Langere levensduur: Minder frequent vervangen betekent minder kosten op de lange termijn.
  • Betere lichtkwaliteit: Creëer een aangenamere werkomgeving zonder flikkeringen en met flexibele kleurtemperaturen.
  • Onmiddellijke inschakeling: Geen opwarmtijd, wat betekent dat u direct de volledige lichtopbrengst krijgt.

Conclusie

Het behalen van energielabel C voor kantoren is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Bij LedsGoLed geloven we dat LED-verlichting een cruciale rol speelt in deze transitie. Laat ons u helpen uw energiekosten te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere planeet.

Gerelateerd nieuws

Energielabel C Kantoren

In de afgelopen jaren heeft de Nederlandse overheid de verduurzaming van kantoorruimtes hoog op de agenda gezet. Een van de meest besproken maatregelen is de verplichting voor kantoren om ten minste energielabel C te behalen. Als eigenaar van een kantoorpand, vraagt u zich wellicht af hoe u aan deze eis kunt voldoen. Bij LedsGoLed zijn […]

Lees meer
Laadpalen

LedsGoLed, een toonaangevende leverancier van LED-verlichtingsoplossingen, heeft onlangs aangekondigd dat zij de nieuwe ALP EV Easy Charge laadpalen verkopen. De ALP EV Easy Charge laadpalen zijn ontworpen om een ​​gemakkelijke en snelle laadoplossing te bieden voor elektrische voertuigen en bieden een maximaal laadvermogen van 22 kW. Er zijn drie modellen van de ALP EV Easy […]

Lees meer
Nieuwe website

Onlangs hebben wij een nieuwe website gelanceerd. De website, ontworpen door Brandness, biedt een verbeterde gebruikerservaring en gemakkelijkere navigatie voor klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve LED verlichtingsoplossingen. Onze website is gebouwd met het oog op het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring en zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk door de site kunnen navigeren […]

Lees meer

Heb je vragen? Laat ons je bellen!

  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
LedsGoLed © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Website door: brandness
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram