LedsGoLed
Laadpalen voor thuis en op kantoor

De slimste laadpalen voor zorgeloos elektrisch rijden 

Kan jouw laadervaring nog slimmer? Dat is de vraag die ons team zich doorlopend stelt en heeft geleid tot het innovatieve ALP EV concept. Wanneer je kiest voor laadpalen van ALP EV, kies je voor meer dan alleen een oplaadpunt. Je kiest voor een complete laadoplossing die snel, veilig en slim is, dankzij onze gecertificeerde installatieservice.

De ALP EV gaat verder dan simpelweg je elektrische voertuig opladen. We begrijpen dat jouw dagelijkse leven doorgaat, zelfs tijdens het opladen. Daarom zorgen we ervoor dat terwijl je EV aan het laden is, je koelkast koud blijft en je wasmachine blijft draaien. Dit is mogelijk dankzij onze geavanceerde technologie die een intelligente verdeling van de beschikbare stroomcapaciteit mogelijk maakt. Met Dynamic Load Balancing worden overbelastingen voorkomen.

Zakelijke laadpalen zonder administratieve rompslomp

Zodra je ALP EV Laadpaal operationeel is, opent onze uitgebreide ALP EV app een wereld van mogelijkheden. Deze app is niet alleen een overzichtelijk platform om je verbruik en laadstatus te volgen, maar ook een krachtige tool om je laadpaal extern te bedienen en het ideale oplaadmoment in te stellen. Vooral voor zakelijke rijders is onze app een revolutie, omdat het administratieve rompslomp tot het verleden laat behoren.

Voor wagenparkbeheerders gaan we nog verder in het optimaliseren van jouw laadervaring. Naast de eenvoudige administratie voor je volledige wagenpark, bieden we de mogelijkheid om je laadpalen toegankelijk te maken voor derden. En het beste van alles is dat alle laadsessies overzichtelijk worden weergegeven op één enkele factuur. Dit is waar we bij ALP EV de lijn trekken tussen slim en écht slim.

Kortom, met het ALP EV concept nemen we laadervaringen naar een hoger niveau. Het is meer dan alleen opladen; het is zorgen voor naadloze integratie in je dagelijkse leven, voor particulieren en bedrijven. Kies voor ALP EV en ervaar een laadoplossing die slimmer, geavanceerder en gebruiksvriendelijker is. Dit vinden wij bij ALP EV slimmer dan smart!

ALP EV Easy Charge Oval
ALP EV Easy Charge Oval
ALP EV Easy Charge Duo
ALP EV Easy Charge Duo
ALP Charge Duo Business
Alp Charge Duo Business

De mogelijkheden zijn eindeloos met de ALP EV APP

● Bekijk je verbruik in real time
● Controleer de status van je lader en bedien deze waar je ook bent
● Plan je slimme oplaadmoment > wanneer energie het goedkoopst is
● Op te laden met alle laadpassen, waaronder Shell, Esso, etc
APP store buttons

Heb je vragen? Laat ons je bellen!

  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
LedsGoLed © 2024 Alle rechten voorbehouden.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram