LedsGoLed
Home / Over ons

Over LedsGoLed

LedsGoLed Groothandel is partner van het merk Alp LED-armaturen, een gerenommeerd merk met kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting voor professionals. Alp biedt met o.a. Easy Fit modules, panelen, downlights, spots, tri-proofs, high-bays, streetlights en floodlights passende oplossingen voor magazijnen, kantoren, winkels en productiehallen.

Vanuit ons centrale magazijn zijn wij in staat om elektrotechnische installatiebureaus, bouwbedrijven en totaal-installateurs direct uit voorraad
LED-verlichting te leveren. Snel en accuraat van hoogwaardige kwaliteit, uitmuntende specificaties en met goede leveringsvoorwaarden.

Een proactief en gedegen licht-en installatieadvies zullen wij u niet onthouden. Wij beschikken over eigen lichttechnici die u kunnen ondersteunen, adviseren en begeleiden voor al uw verlichtings-projecten. Een lichtplan, lichtadvies en lichtberekening op maat! Ook verzorgen wij op aanvraag een B&I (Besparings- &Investeringspresentatie) waarin de investering, terugverdientijd, subsidiemogelijkheden, rendement op het geïnvesteerd vermogen, e.d. te zien zijn.

Daar wij zelf importen en extreem hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze Alp LED-armaturen, onderscheidt ons assortiment zich op prijs, kwaliteit en installatiegemak. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is daardoor zeer hoog! Doordat wij aan de tekentafel zitten om uw projecten uit te werken, te begeleiden en te ondersteunen tijdens het project is de afstand van productie tot montage heel kort. Dit vertaalt zicht in een constante ontwikkeling van ons assortiment. De kracht van deze ontwikkelingen zitten in de details. Deze details zorgen ervoor dat u sneller kunt werken en maken onze producten uniek.

Dit ziet u bijvoorbeeld terug in onze Alp Easy Fit Retroline, een ideale lichtlijn vervanger. Zie de details en specificaties op pagina 6 & 7. De montage van deze lichtlijnvervanger is supersnel en gemakkelijk. Zo gemakkelijk dat u niet eens gereedschap nodig heeft om deze te monteren.

De bedrijfsfilosofie heeft er toe geleid dat wij inmiddels in Nederland en België toonaangevend zijn in de levering van de meest uiteenlopende LED-verlichting. Onze kennis en jarenlange ervaring hebben hier aan bijgedragen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Laat ons je bellen!

  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
LedsGoLed © 2024 Alle rechten voorbehouden.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram