LedsGoLed
Laadstation EV

Onze compacte, meest verkochte laadoplossing

De Easy Charge Oval is een gebruiksvriendelijke en krachtige laadpaal. Deze laadpaal is volledig in lijn met de Alp-EV om koploper te worden op het gebied van gebruiksvriendelijke laadoplossingen voor iedereen en adoptie van nieuwe technologieën. De Oval is er in drie versies, waarbij ze alle drie een laadcapaciteit hebben van maximaal 22 kW. 

De Easy Charge Oval modellen Smart en Smart+ ondersteunen de Dynamic Load Balancing techniek. Hiermee voorkom je overbelasting in je meterkast en optimaliseer je de toevoer van elektriciteit naar je voertuig. De Smart en Smart+ passen het vermogen, doormiddel van Dynamic Load Balancing, aan naar het beschikbare vermogen. Veilig en Zorgeloos laden dus. Bevestig het laadpunt aan de muur of een voetstuk. De Smart+ is ook volledig fiscus proof met een ingebouwde MID-meter.

Een slimme & veilige installatie voor laadoplossingen

De Easy Charge Oval wordt altijd door een gecertificeerde installateur opgehangen. Onze installateurs volgen een uitgebreid trainingsprogramma verzorgd door ons hoofdkantoor. Zo voorkomt u onnodige risico’s op brand en andere schade. Onze gecertificeerde installateurs hebben klanttevredenheid op nummer 1 staan en gaan bij de aanleg van de bekabeling op zoek naar een oplossing waar u zo min mogelijk hinder van ondervindt en die voor het oog ook plezierig is. De Easy Charge Smart+ configuratie heeft tevens een 4g module ingebouwd. Dit betekent dat het niet nodig is om een extra internetkabel te trekken, omdat er een draadloze verbinding kan worden gemaakt.

VIJF Slimmer dan Smart beloftes van de Easy Charge Oval

1. Veilige en zorgvuldige installatie

Het door Alp-EV ontwikkelde trainingsprogramma zorgt ervoor dat onze installatiepartners experts zijn in het aanleggen van veilige en verfijnde laadoplossingen. Bijzondere aandacht is er voor brandveiligheid en het elegant wegwerken van bekabeling. De installateur gaat pas de deur uit, zodra alles naar jouw wens is.

2. Optimaliseer de laadsnelheid tussen auto en beschikbare netwerkcapaciteit

Met de Dynamic Load Balancing technologie voorkom je overbelasting in de meterkast. Deze technologie wordt geleverd op de Smart en Smart+ modellen. Zo kun je thuis gelijktijdig zorgeloos, elektrisch koken, gamen en de auto laden. In een zakelijke omgeving zorgt Load Balancering ervoor dat primaire bedrijfsprocessen voorrang krijgen op het laden van de voertuigen.

3. Geen gedoe met de fiscus door de MID-meter

De Smart+ is voorzien van een ingebouwde MID-meter. Dit geijkte apparaat meet het energieverbruik van je laadpaal en is door de fiscus verplicht als je zakelijk wilt laden.

4. Alles wat je nodig hebt via de gebruiksvriendelijke Alp-EV App

Via de app kun je een gekozen laadmoment instellen, dynamic load balancing activeren, inzicht krijgen in het verbruik en de actuele laadstatus inzien. Bovendien is er extra functionaliteit zodat zakelijke rijders in een handomdraai kunnen verrekenen met werkgevers.

5. Word zelf een tankstation

Wanneer je een Alp-laadpunt voor derden openstelt kun je zelf gaan fungeren als klein tankstation. Ook externen kunnen dan gebruik maken van jouw laadpunt. Hierdoor kan je dus op een makkelijke manier geld verdienen aan je laadpunt(en). Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Maar wij snappen ook dat je niet zit te wachten op al het (administratieve) werk dat hierbij komt kijken. Daarom bieden wij daarvoor ook goede oplossingen. Wij nemen namelijk alle (financiële) administratie uit handen. Hierdoor profiteer je alleen van de voordelen van het openstellen van jouw laadpaal.

De mogelijkheden zijn eindeloos met de ALP EV APP

● Bekijk je verbruik in real time
● Controleer de status van je lader en bedien deze waar je ook bent
● Plan je slimme oplaadmoment > wanneer energie het goedkoopst is
● Op te laden met alle laadpassen, waaronder Shell, Esso, etc
APP store buttons

Heb je vragen? Laat ons je bellen!

  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
LedsGoLed © 2024 Alle rechten voorbehouden.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram