LedsGoLed
Home / Maak gebruik van ons 5 Stappenplan!

LED Verlichting aanschaffen: Maak gebruik van ons 5 Stappenplan!

Bespaar op je energierekening met LED verlichting!

Professionele LED verlichting van LedsGoLed

Voor veel bedrijven  & organisaties is professionele Ledverlichting een uitstekende investering. Wilt u ook een bijdrage leveren aan een schoner milieu én binnen afzienbare tijd geld besparen door een efficiënte investering? Dat kan eenvoudig met het installeren van onze professionele Ledverlichting oplossingen van diverse toonaangevende merken. Onze oplossingen zijn uitermate geschikt voor ondernemers in de zakelijke markt, van MKB tot aan Multinationals! Overstappen op Ledverlichting begint met een goed advies dat is afgestemd op uw behoeftes en uw wensen. Door onze jarenlange expertise en ons uitgebreide assortiment hebben wij voor iedere vraag een geschikte oplossing.

Ons 5-Stappenplan:

De aanschaf van nieuwe Ledverlichting gebeurt bij LedsGoLed aan de hand van een professioneel 5-stappenplan, zo kunt u zorgeloos genieten van een verbeterde verlichting en een fors lagere energierekening.

Stap 1 – Inventarisatie –

Tijdens het inventarisatiegesprek lopen we door uw pand(en) om uw huidige situatie in kaart te brengen. Onze lichtexperts zijn deskundig en denken graag met u mee. Dit zorgt voor de juiste stap naar het perfecte einddoel omtrent professionele Ledverlichting. Mocht het nodig zijn om een nieuw lichtplan te maken, dan verzorgen we dit graag voor u.

Stap 2 – Advies –

Professionele Ledverlichting betekent een investering voor de toekomst. Het doel van een investering is om rendement te maken. De kwaliteit van de werkomgeving voor u en uw medewerkers staat altijd centraal. Wij adviseren u daarom uitgebreid over de juiste verlichting, die voldoet aan gestelde normen.

Stap 3 – Lichtberekening & Lichtplan –

We vinden het niet alleen belangrijk om goede adviezen, productinformatie en productondersteuning te geven. Maar we bieden juist ook enkele extra diensten om de klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Eén van deze diensten is het maken van een lichtberekening via het simulatieprogramma DIALux. Met dit programma zorgen onze lichtsexperts er middels een lichtplan voor dat ruimtes optimaal verlicht worden. Doordat we uw wensen, ideeën en ruimte kunnen combineren tot een gedegen plan, kunnen wij uw toekomstige verlichting precies afstemmen op uw wensen.

Stap 4 – TVT Besparings- & Rendementsanalyse –

Een TVT – presentatie (Terugverdientijd Berekening) genaamd: Hierin wordt uw huidige situatie vergeleken met de nieuwe situatie n.a.v. van ons uitgewerkt advies. Waarbij rekening wordt gehouden met diverse factoren,  zoals huidige kWh-prijs, aantal branduren per jaar, levensduur lamp/armatuur, verbruik lamp/armatuur, onderhoudskosten, CO2-uitstoot, installatiekosten, etc.

Stap 5 – Uitlevering en/of installatie –

Graag willen wij u ontzorgen en de uitvoering & installatie compleet voor u regelen. Daarom leveren en installeren wij uw professionele Ledverlichting geheel uit eigen expertises. Wij hebben een groot netwerk aan ervaren en betrouwbare installateurs dat de Ledverlichting compleet voor u kan installeren. Hierdoor bent u verzekerd dat uw Ledverlichting op de meest professionele manier wordt geïnstalleerd. Indien u zelf monteur bent of technisch personeel heeft is het ook mogelijk om de Ledverlichting zelf te installeren.

Geef uw bedrijf een nieuwe uitstraling dankzij de uitstekende lichtkwaliteit en kleurweergave van onze hoogwaardige LED producten. Besparen is belangrijk, maar kwaliteit van het licht voor het uitlichten van uw producten of de werkverlichting voor uw werknemers is minimaal zo belangrijk. Bovendien levert u een bijdrage aan een schoner milieu en profiteert u direct van een energierekening die fors lager is dan voorheen.

“Investeren in de toekomst, dat is de kracht van besparen”

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Laat ons je bellen!

  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
LedsGoLed © 2024 Alle rechten voorbehouden.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram