Stappenplan

Home » Stappenplan
Stappenplan 2018-02-07T23:33:19+02:00

.

.

.

.

.

.

.

.

Maak gebruik van ons 4 Stappenplan!

 

LED verlichting is in de meeste gevallen een uitstekende investering. U levert een bijdrage aan een schoner milieu en bespaart direct geld. Als totaalleverancier is LedsGoLed gespecialiseerd in het gehele traject, van rendementsberekening tot installatie & subsidieaanvraag. En dat speciaal voor de zakelijk markt voor professionele led verlichting.
Overstappen op led verlichting begint met een goed advies dat is afgestemd op uw behoeftes en uw wensen. Door onze jarenlange expertise en ons uitgebreide assortiment hebben wij voor iedere vraag een geschikte oplossing. Dit doen we door middel van ons unieke 4 Stappenplan zodat u zorgeloos kunt genieten van een verbeterde verlichting en een fors lagere energierekening.

Stap 1 – Inventarisatie –

Tijdens het inventarisatiegesprek lopen we door uw pand(en) om uw huidige situatie in kaart te brengen. Onze lichtexperts zijn deskundig en denken graag met u mee. Mocht het nodig zijn om een nieuw lichtplan te maken, dan verzorgen we dit graag voor u.

Stap 2 – Advies en rendementsanalyse –

LED verlichting betekent een investering voor de toekomst. Het doel van een investering is om rendement te maken. De kwaliteit van de werkomgeving voor u en uw medewerkers staat altijd centraal. Wij adviseren u daarom uitgebreid over de juiste verlichting, die voldoet aan gestelde normen, uw concrete rendement gedurende de levensduur en de terugverdientijd.

Stap 3 – Uitlevering en/of installatie –

Graag willen wij u ontzorgen en alles voor u regelen. Wij hebben een groot netwerk aan ervaren en betrouwbare installateurs dat de LED verlichting netjes voor u kan installeren.    Als u zelf handig bent en/of daar zelf de mensen voor heeft is het mogelijk om de LED verlichting zelf te installeren.

Stap 4 – Subsidieaanvraag –

De overheid is blij met bedrijven die investeren in energiebesparende maatregelen. Om deze investeringen te stimuleren zijn er fiscale voordelen bedacht. Als u investeert in LED verlichting, dan kunt u in aanmerking komen voor de Energie Investerings Aftrek (EIA). Wij helpen u uiteraard graag met de aanvraag hiervoor.

Geef uw bedrijf een nieuwe uitstraling dankzij de uitstekende lichtkwaliteit en kleurweergave van onze hoogwaardige led producten.  Besparen is belangrijk, maar kwaliteit van het licht voor het uitlichten van uw producten of de werkverlichting voor uw werknemers is minimaal zo belangrijk. Bovendien levert u een bijdrage aan een schoner milieu en profiteert u direct van een energierekening die fors lager is dan voorheen.

Klik op onderstaande button en bereken in een paar eenvoudige stappen uw besparing!

Bereken hier uw besparing

LED Verlichting Infographic