LedsGoLed
Home / Stipt Polish Point

Stipt Polish Point

Op de plaats waar ooit Volvo dealer van den Beemd schitterde is een indrukwekkend project opgeleverd bij Stipt Polish Point. Dit unieke project, een uit de hand gelopen hobby van autoverzamelaar Rick van Stippent, heeft een transformatie ondergaan dankzij de verlichtingsdeskundigheid van LedsGoLed B.V..

In juni 2022 begon het avontuur in opdracht van installateur Pardoel AAC uit 's-Hertogenbosch. Het doel was om het volledige pand van Stipt Polish Point, bestaande uit maar liefst vier verdiepingen, te verduurzamen. Voor deze liefhebbers van unieke auto's die in hun oude fabrieksstaat zijn teruggebracht, was het van essentieel belang om de verlichting zó te optimaliseren dat de pracht en praal van deze verzameling tot zijn recht zou komen.

Het resultaat? Een waar paradijs voor autoliefhebbers. Een museum waar bezoekers de unieke auto's bewonderen alsof ze net van de fabrieksband zijn gerold. Maar het gaat niet alleen om bewonderen; Stipt Polish Point is ook een winkel waar autobezitters alles vinden wat ze nodig hebben om hun geliefde voertuigen in topconditie te houden. De locatie zelf, strategisch gepositioneerd, is een toplocatie die de aandacht trekt van voorbijgangers. Nieuwsgierig naar het autowalhalla dat achter de gevel schuilt.

LedsGoLed nam de verantwoordelijkheid voor zowel de binnenverlichting, met name de lichtlijnen, als de buitenverlichting van het pand. Het resultaat is een visueel spektakel dat de pracht van de auto's benadrukt en tegelijkertijd de duurzame visie van het project ondersteunt.

Het is niet alleen een plek waar men de showroomauto's kan bewonderen, maar ook een winkel waar autobezitters alles vinden wat ze nodig hebben om hun voertuigen te onderhouden. Van poets- en reinigingsmiddelen tot accessoires, Stipt Polish Point is dé bestemming voor de auto-enthousiasteling die zijn voertuig in optimale staat wil houden.

Kortom, het project bij Stipt Polish Point is een van de projecten van LedsGoLed in het verduurzamen van verlichting waar we extra trots op zijn. Het brengt een unieke ervaring voor autoliefhebbers tot leven. Het is een viering van ambachtelijk gerestaureerde auto's, prachtig belicht en klaar om bewonderd te worden door iedereen die door de deuren stapt.

En wilt u uw auto ook zo laten shinen? Begin dan op www.stiptpolishpointshop.nl.

Meer projecten

Stipt Polish Point

Op de plaats waar ooit Volvo dealer van den Beemd schitterde is een indrukwekkend project opgeleverd bij Stipt Polish Point. Dit unieke project, een uit de hand gelopen hobby van autoverzamelaar Rick van Stippent, heeft een transformatie ondergaan dankzij de verlichtingsdeskundigheid van LedsGoLed B.V.. In juni 2022 begon het avontuur in opdracht van installateur Pardoel […]

Lees meer

Heb je vragen? Laat ons je bellen!

  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
LedsGoLed © 2024 Alle rechten voorbehouden.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram