Voordelen LED verlichting

/Voordelen LED verlichting
Voordelen LED verlichting 2017-10-27T18:31:28+02:00

Cree

Wereldwijd marktleider en het meest innovatieve bedrijf in de LED industrie.
Cree is al jarenlang voorloper in de LED-industrie. Geen wonder dat we met onze strenge eisen vaak bij deze LED fabrikant terecht komen. De lange levensduur, prachtige kleurechtheid en het hoge aantal Lumen per Watt is uniek in de markt.

A-kwaliteit:

Kwaliteit begint bij de onderdelen die gebruikt worden, wij kiezen alleen voor het beste.
Onze kwaliteit is gelijkwaardig of beter dan de kwaliteit van de nieuwste generatie LEDlampen van de A-merken. Let op! De technologie gaat met sprongen vooruit, een I-phone 4 is ook veel goedkoper dan een I-phone 6. Een goede parameter om te vergelijken is het aantal lumen (lichtopbrengst) per Watt.
• L95 na 50.000 uur, uniek in de markt. (L95 = nog 95% van de originele lichtopbrengst na 50.000 branduren.)

5 jaar garantie:

We gebruiken de beste componenten voor een kwalitatief hoogwaardig product.
Dankzij de betrouwbare elektronica gecombineerd met de beste LEDcomponenten bent u verzekerd van een extreem lange levensduur. In bijna 100% van de gevallen heeft u uw investering binnen de garantietermijn terugverdiend.

Beste elektronica

Onze elektronica Ontwikkeld door specialisten uit de professionele markt.
De elektronica zorgt ervoor de LEDs daadwerkelijk branden. Dit is ook het meest kwetsbare onderdeel. Daarom hebben we gekozen voor lichtingenieurs uit de assimilatieverlichting om deze te ontwerpen. Bij groeiverlichting is 1% meer licht ook 1% meer gewicht. Met deze precisie en gedachtegang is onze elektronica ontwikkeld.

Hoog rendement

Rendement van 400% of meer ongeloofwaardig? Niet met Ledsgoled verlichting.
Er wordt veel gesproken over de snelle terugverdientijd van LED verlichting. Maar na het break even point bent u gewoon geld aan het verdienen. Met de snelle terugverdientijden en een lange levensduur loopt het rendement op tot meerdere honderden procenten.

Geen risico

Met vijf jaar garantie en een snelle terugverdientijd is dit een investering zonder risico.

Bespaar tot 90% energie

Verouderde technologie zoals tl en spaarlampen verbruiken veel meer energie dan LED-verlichting.

De verlichting wordt niet alleen beter, maar u bespaart ook direct energie wanneer u overstapt op LED verlichting. De grootste winst zit in het feit dat LED lampen veel minder warm worden dan bijvoorbeeld tl, halogeen- of spaarlampen. Dankzij deze enorme besparingis de investering snel terugverdiend.

Wereldwijd gecertificeerd

Onze LED verlichting heeft alle certificaten die benodigd zijn om wereldwijd te kunnen leveren.