Subsidieregeling sportclubs voor led verlichting

Home » Berichten » Subsidieregeling sportclubs voor led verlichting

Subsidieregeling sportclubs voor led verlichting

Als sportvereniging bent u het gezicht van de lokale gemeenschap. De overheid vindt het daarom belangrijk dat u duurzaam bezig bent. Om u een extra steuntje in de rug te geven wordt er een subsidie gegeven.

Wanneer?

Vanaf 1 januari 2016

Hoeveel?

30% van de investering

SportveldLed

Voor wie?

Sportverenigingen en sportstichtingen, aangesloten bij NOC*NSF, met een sportaccommodatie kunnen voor investeringen in energiebesparing of duurzame energie gebruikmaken van deze subsidieregeling.
Het is mogelijk dat een subsidieaanvraag door een intermediair namens een sportvereniging of sportstichting wordt ingediend. De subsidie komt echter direct terecht bij de sportvereniging. De subsidie is namelijk gekoppeld aan specifieke investeringen voor specifieke sportaccommodaties.
Spelregels voor de subsidie
De hoogte van de subsidie is een percentage van de investering op de verlichting. Arbeidskosten komen niet in aanmerking voor subsidie. Het subsidiepercentage voor sportverenigingen bedraagt 30% en voor sportstichtingen 15%. Het verschil komt doordat rekening is gehouden met BTW-plicht.
Per aanvrager kan er maximaal € 125.000,- subsidie per jaar worden aangevraagd. Subsidie geldt alleen als de subsidie minimaal € 3.000,-, bedraagt.

Belangrijk!

Het beschikbare budget is slechts 6 miljoen euro voor heel Nederland. Zorg er daarom voor dat u er snel bij bent.

Benieuwd naar hoe u aan gratis led verlichting komt?

Subsidie + budgetplan = Verbeterde verlichting + direct geld

2019-01-03T16:17:40+02:00 By |Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Subsidieregeling sportclubs voor led verlichting

About the Author: