Showrooms

Showrooms 2018-01-10T11:52:00+01:00

Showrooms

Wist je dat met het creëren van de juiste sfeer de koopbereidheid van mensen verbeterd?

De naam showroom zegt het eigenlijk al. Je wilt graag iets laten zien, presenteren. Led verlichting heeft veel meer toepassingsmogelijkheden dan traditionele verlichting. De mogelijkheden om verschillende kleuren te maken zijn eindeloos.

Led verlichting in de showroom

Welke sfeer past bij uw productassortiment?

Modern en strak of authentiek en sfeervol. De keuze van de verlichting is cruciaal voor het overbrengen van de gewenste sfeer. Sfeer is heel persoonlijk en moet dus bij uw doelgroep passen. Wij adviseren graag met het kiezen van de juiste verlichting.

Een groot bijkomend voordeel is dat LED verlichting niet warm wordt. Wel zo lekker als het op koopzondag razend druk is. Het feit dat LEDs minder warm worden vertaald zich ook in de energierekening. Tot 90% besparen is mogelijk met LED.

Ons doel is altijd om de verlichting te verbeteren en energie te besparen. Zo wordt u er dubbel beter van.

Lange levensduur: L95, 50.000 uur

Dankzij de lange levensduur bent u eindelijk verlost van het lampjes wisselen. Onderhoudskosten worden altijd onderschat. En bij het maken van een lichtplan vaak over het hoofd gezien. Laat ons daarom een lichtplan maken waar u mee bespaard op onderhoud en gebruikskosten. Daarbij wordt het creëren van de juiste ambiance niet uit het oog verloren.

Gerelateerd:

Bekijk video

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan