Led Winkelverlichting

//Led Winkelverlichting
Led Winkelverlichting 2018-01-10T11:52:14+01:00

Koopavonden, koopzondagen, u kunt niet open zijn zonder dat het licht aan staat. Een goede verlichting heeft commerciële waarde, maar kost ook geld. Energie- en onderhoudskosten drukken zwaar op het budget in de Retail en (grote) winkelpanden. Dankzij LED verlichting kunt u veel besparen op beide kostenposten.

Daarnaast is het creëren van de juiste sfeer in een winkelcentrum of pand in praktijk erg lastig en vereist goed inzicht en expertise. Onze lichtexperts helpen u graag om professioneel advies te geven over welke LED verlichting het beste bij uw retailorganisatie past.

Winkelverlichting Led voordelen

Een belangrijke eigenschap van de juiste sfeer creëren in de Retail is de juiste kleur & de kwaliteit van het licht. Led verlichting staat bekend om zijn mooie heldere kleur. LedsGoLed bezit een ruim assortiment met diverse spots, armaturen en LED panelen in verschillende maten en sfeervolel verlcihting die het voor bezoekers een aangename sfeer creëren.

Met de hulp van onze lichtexperts kunnen wij voor iedere situatie mooie LED winkelverlichting creëren. Dit doen wij aan de hand van het door ons ontwikkelde 4 stappen plan. Dit stappenplan gaat altijd van start met een gratis gesprek met u als klant.

Wist u overigens dat:

  • Uit onderzoek blijkt dat sfeer voor bijna 50% van de consumenten een voorwaarde is om nog naar een fysieke winkel te gaan.
  • Onze LED verlichting maar liefst 50.000 uur meegaat.
  • Een LED lamp met 5700k met daglicht vergeleken kan worden.
Led verlichting in de winkel

Led Winkelverlichting bespaart energie en geld

Een LED lamp kost iets meer in aanschaf, maar dan geniet u tijdens de lange levensduur dus wel van een laag verbruik, weinig verlies van lichtopbrengst, en veel verschillende mogelijkheden in design. Daarnaast is het voor Retail of Winkelformules een interessante investering, omdat de kosten voor onderhoudsmonteurs & bijkomende facilitaire kosten een flinke reductie laten zien. Geen kosten meer voor het vervangen van kapotte verlichting!

Overstappen van traditionele verlichting?

Het financiële beeld van een overstap naar LED winkelverlichting is vaak dat de aanschaf veel extra kosten met zich mee kan brengen. Echter verdient de energiebesparing i.c.m. de lagere onderhoudskosten zich bijzonder snel terug. Hierdoor behaalt u een maximale ROI op uw energiezuinige investering!

Via onze bespaartool kunt u binnen een paar minuten uitrekenen hoeveel u gaat besparen bij een overstap naar LED verlichting. Nog niet overtuigd?

Subsidies voor LED winkelverlichting

De overheid staat ook positief tegenover gebruik van groenere energie. Dit heeft ervoor gezorgd dat er de subsidie Energie-Investeringsaftrek (EIA) beschikbaar is voor de milieubewuste ondernemers.

Het is wel belangrijk om te weten dat:

  • De voortbrengingskosten voor aanschaf LED winkelverlichting bij elkaar ten minste €2.500, – moet bedragen
  • U 55 % van de kosten voor het lichtplan kunt aftrekken van de fiscale winst
  • Dit ook geld voor de aanbrengkosten voor de winkelverlichting.

Wij helpen u natuurlijk graag verder of u aanspraak kunt maken op EIA. Uiteraard zullen wij u ondersteunen bij de aanvraag van de subsidie voor uw lichtplan.


Lange levensduur

50.000 branduren zijn voor onze LED lampen eerder regel dan uitzondering. Dat is een ware doorbraak voor de retail. In winkels wordt nu nog veel gebruik gemaakt van gasontladingslampen en halogeenlampen. Deze gaan in de praktijk vaak minder dan een jaar mee. Dat is zelfs veel korter dan onze garantietermijn.

Besparingen tot 90%

Halogeenlampen zijn ware stroomvreters. Een halogeenspot van 50 Watt vervangen wij met een LED spot van 6 Watt. De lichtopbrengst is minimaal hetzelfde en de garantietermijn is 5 jaar.
Hiermee bespaard u al gauw € 2,50 per spotje per maand.

Nieuwe design mogelijkheden dankzij LED

Alhoewel besparen belangrijk is verliezen we nooit uit het oog waar het daadwerkelijk om gaat. De beste presentatie voor uw producten. Dankzij de hoge CRI-waarde van onze LED producten worden uw producten nog mooier. CRI staat voor color rendering index, de kleurechtheid. Hoe hoger de CRI-waarde hoe beter de kleurweergave.

Met LEDstrips is het mogelijk om op alle oppervlaktes verlichting te plaatsen. Met RGB strips kunt u zelfs alle mogelijke kleuren gebruiken om nog beter op te vallen.

Gerelateerd:

Bekijk video

Gratis advies gesprek voor  LED lichtplan

Heeft u interesse gekregen naar de aanschaf van LED verlichting voor uw winkel?

Maak een gratis afspraak met één van onze lichtexperts, dan kunnen wij samen rustig bespreken en inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor een mooi en investeringsvriendelijk resultaat.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan