Industriële LED verlichting

//Industriële LED verlichting
Industriële LED verlichting 2018-01-10T11:49:59+01:00

Voor heel veel redenen is een juiste industriële verlichting van groot belang binnen een bedrijf. De industrie gaat vaak dag en nacht door. Om de beste veiligheid en productiviteit te garanderen, is LED verlichting een uitermate geschikte keuze voor de industrie of industriële werkplaats.

Industriële Led Verlichting voordelen

Traditionele verlichting kan een enorme energieverspiller zijn. Een overstap naar LED verlichting ziet men echter vaak als grote financiële kostenpost.

Deze gedachte is erg zonde want door middel van juiste LED verlichting kan niet alleen enorm veel energie bespaard worden, maar ook nog eens veel geld. Op het eerste oogpunt lijkt het aanschaffen van een groot LED verlichting project veel geld.

Wij hebben berekend dat een overstap naar LED verlichting al binnen aanzienlijk korte tijd terugverdiend kan worden.

En dat is nog niet alles, denk nog maar eens aan de onderwerpen als:

  • Veiligheid door goede & sterke LED verlichting op werkplaats
  • Hogere productiviteit door goede verlichting & prettige werkomgeving in uw bedrijfshal
  • Gezondere werknemers & een prettige daglicht uitstraling door LED verlichting
Led verlichting in de industrie
Led bij Hans visser

In een industriële omgeving branden al snel meer dan 1000 lampen. Een kapitaal aan energie..

Geld besparen met LED verlichting in de bedrijfshal

Het geld ligt niet voor het oprapen, maar hangt dus aan het plafond. En door de lange levensduur bespaar je nog extra op onderhoudskosten. Wat wij vaak zien bij productiebedrijven is dat de machine stil moet staan voor het vervangen van enkele lampen. Dit kost kapitalen.
Een gemiddelde besparing bij 1000Tls is 15.000 – 45.000 euro per jaar. Dit is afhankelijk van de openingstijden
Energiebesparing gedurende levensduur:
Per buis = € 256,50
Per 1000 buizen = € 256.500,-
Benieuwd naar uw rendement? Laat één van onze vertegenwoordigers in uw regio een berekening maken.

Led Verlichting Werkplaats

Veiligheid in de industrie

Veiligheid garanderen voor werknemers is het belangrijkste onderwerp op de werkplaats. Op een werkplaats waar veel met machines en andere objecten gewerkt wordt, kan er gevaar ontstaan wanneer het zicht niet 100% in orde is.

Onze LED-verlichting voor de werkplaats is daarom super geschikt, omdat het van goede lichtkwaliteit zorgt en ook een lange levensduur garandeert.

Goede LED verlichting in uw Bedrijfshal voor betere functionaliteit

Wanneer een ruimte in de industrie zoals een grote bedrijfshal slecht verlicht wordt of juist te fel verlicht wordt kan dit gevolgen hebben voor de productiviteit van de werknemers. Te fel licht kan voor hoofdpijn zorgen dat ten kosten gaat van de werkfocus. Een verkeerde verdeling van licht kan er weer voor zorgen dat sommige delen van de ruimte niet goed verlicht zijn.

LedsGoLED zorgt voor de volgende oplossingen:

  • Dimmende LED verlichting armaturen
  • Professioneel advies voor de juiste lichtverdeling

Ecological Footprint

Naast het besparen van geld is het ook belangrijk dat je als organisatie stil staat bij de ecological footprint die je achter laat als organisatie. Door 1 tl-buis te vervangen voor 1 LED tl-buis zijn er 4 bomen minder nodig als compensatie voor de CO2 uitstoot die ontstaat door de energievraag voor 1 buis.

1000 LED tl buizen betekend dus dat er 4000 bomen minder nodig zijn om de CO2 uitstoot te compenseren.

Lange levensduur
Met Led-verlichting hoeft u 50.000 uur geen onderhoud te plegen. In een omgeving waar 24 uur per dag en 7 dagen per week gewerkt wordt betekend dit bijna 6 jaar geen onderhoud. Dat is een enorme vooruitgang ten opzichte van de anderhalf jaar die er nu voor staat.


L95: Gelijke lichtopbrengst gedurende levensduur

Omdat wij de beste componenten gebruiken blijft de lichtopbrengst gedurende de levensduur nagenoeg hetzelfde. Na 50.000 branduren heeft u nog steeds 95% van de originele lichtopbrengst.

Productiviteit

Licht heeft een grote invloed op de gemoedstoestand en gezondheid van mensen. U begrijpt natuurlijk ook dat voldoende en goede verlichting bijdraagt aan de productiviteit.

Industriële Led projecten:

Bekijk video

Gratis adviesgesprek voor industriële verlichting

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van industriële verlichting of heeft u nog vragen?

Wij staan altijd klaar voor een gratis advies gesprek waarbij we samen gaan bekijken wat uw behoeftes zijn en wat wij daarvoor kunnen betekenen.

Onze lichtexperts denken graag met u mee over hoe onze LED verlichting voor positief rendement kan zorgen binnen uw bedrijf.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan