LED Kantoorverlichting

//LED Kantoorverlichting
LED Kantoorverlichting 2018-01-10T11:52:58+01:00

De aanschaf van de beste kantoorverlichting blijft voor bedrijven een lastige keuze. In veel kantoren is er nog traditionele verlichting aanwezig. Het aanschaffen van compleet nieuwe LED verlichting lijkt snel een dure stap die alleen maar geld kost en niks oplevert. Het tegendeel blijkt waar want de overstap naar LED verlichting op kantoren kan veel opleveren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het toverwoord hierin om succesvol te zijn. Met onze kantooroplossingen bent u maatschappelijk verantwoord bezig. En iedereen kan het zien, dankzij de LED panelen lijkt het namelijk of een interieurarchitect uw kantoor heeft getransformeerd.
Weg met de oude armaturen, geen flikkerend licht meer, maar een mooie egale lichtverdeling. Dit prachtige egale licht zorgt ervoor dat medewerkers minder snel vermoeid zijn. Dit zal dus zorgen voor een hogere productiviteit.

Wist u dat?

  • Led-verlichting binnen relatief korte tijd terugverdiend kan worden;
  • Led-verlichting op verschillende manieren toegepast kan worden;
  • Er subsidie beschikbaar is voor duurzame (LED) investering;
  • LedsGoLed u advies kan geven wat het beste bij uw kantoor past.

Kantoorverlichting Led biedt veel mogelijkheden

Led lichten zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. Zo is er LED licht in de vorm van spots, strips en armaturen. Voor de uitstraling van het kantoor biedt dit veel verschillende mooie mogelijkheden voor design, dat kan zijn als u uw kantoor wil onderscheiden. Zeker als u uw klanten op een goede manier wil laten ontvangen.

Led Verlichting op kantoor bespaart geld

De grootste barrière voor bedrijven om van kantoorverlichting te veranderen zijn de kosten die het met zich meebrengt. Men weet wel dat er energie en dus geld bespaard wordt, maar onderschat dat dit zoveel is dat het op redelijk kort termijn de investering al terugbetaald kan hebben.

Terugverdientijd

Een complete overstap van traditionele verlichting naar LED Verlichting kan al binnen een jaar terugverdiend worden door de vermindering van energieverbruik/kosten. Led lampen zijn snel terugverdiend, lees ons artikel hierover, waarin we ingaan op onze opvallende resultaten!

Subsidies voor Led Kantoorverlichting

Wanneer u als ondernemer investeert in duurzame LED kantoorverlichting kunt u aanspraak maken op Energie Investeringsaftrek subsidie (EIA).

De LED-verlichting van LedsGoLed voldoet aan de eisen die nodig zijn om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Een extra voordeel is dat u ook vergoeding kunt krijgen voor de bijkomende kosten die gemaakt worden zoals, aansluitingskosten en de kosten voor het maken van een lichtplan. Voor alle specifieke

Kantoor Led Verlichting aansluiting

Bij LedsGoLed garanderen wij u het volgende:

  • Op kantoor deskundig LED verlichting advies
  • Professionele aansluiting van Led Verlichting op Kantoor
  • Goed inzicht over kosten en terugverdientijd
Led verlichting op kantoor

Kantoorverlichting projecten:

Bekijk video

Aanvragen Led Verlichting op kantoor

Bent u geïnteresseerd om uw kantoorverlichting te laten vervangen door LED lichten en wilt u advies over hoe u dit het beste kunt aanpakken?

Vraag vrijblijven hieronder een adviesgesprek aan of bel ons via: 013 590 57 70

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan