Over Ledsgoled.nl 2017-10-27T18:31:16+02:00

Over Ledsgoled.nl

Wie zijn wij?

Overweegt u te investeren in besparende LED verlichting, dan is Ledsgoled.nl voor u de aangewezen partner. Wij staan namelijk voor een deskundig advies en een persoonlijk contact (bij u op locatie).

Wij willen onze klanten volLEDig “ontzorgen” en het gehele traject van inventarisatie tot aan een eventuele aanvraag voor de Energie Investerings Aftrek (subsidie) volLEDig begeleiden en uit handen nemen.

Wij helpen onze klanten duurzaam te ondernemen en CO2 te besparen

Ledsgoled.nl heeft zich gespecialiseerd in het adviseren van het Midden- en Klein Bedrijf. Onze werkwijze past dan ook binnen uw MVO en/of milieuplan.

Onze lichtexperts bekijken uw situatie op zorgvuldige wijze en brengen daarbij werkelijk alles in kaart waardoor energiebesparingen vaak nog aantrekkelijker uitpakken dan verwacht. Zonder concessies te doen aan lichthoeveelheid en kleurweergaven ondergaat uw bedrijf een metamorfose waarin producten beter uitkomen, het prettiger is om te werken en de energierekening fors lager uitvalt dan voorheen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO begint met een goed advies dat volLEDig is afgestemd op uw bedrijf en uw werkzaamheden. Ledsgoled.nl kan u daar volLEDig in bijstaan.

Wij maken uw lichtplan

Lichtplannen en lichtberekeningen maken wij conform uw wensen en bestek. Of het nu gaat om een parkeergarage, magazijn, kantoor, hal, gang, toilet, wacht- of behandelruimte, elke ruimte heeft een eigen functie en gewenste sfeer. Aan de hand hiervan bepalen we de verlichting en met name het type LED lamp.

U mag onze LED verlichting vrijblijvend testen

Bent u er nog niet helemaal zeker van of u de stap naar LED verlichting wilt maken? Géén probleem! Wij bieden u graag een gratis proefplaatsing aan zodat u de kwaliteit zelf kunt ervaren. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend en kosteloos.

LED lampen van hoogwaardige kwaliteit en 5 jaar garantie

Sinds 2014 levert Ledsgoled.nl zelf hoogwaardige kwaliteit LED verlichting met hoge prestaties en 5 jaar garantie.

U kunt onze LED producten overal toepassen. Onze lampen zijn namelijk geschikt voor vervanging van LED lampen in bestaande armaturen, het inbouwen van complete nieuwe armaturen (inclusief) LED lichtbronnen, nieuwbouw, installatie door uw eigen technische dienst of huisinstallateur of door een partij die Ledsgoled.nl voor u regelt.

Vele tevreden klanten in Nederland en België gingen u inmiddels voor

In parkeergarages, magazijnen, kantoren, ziekenhuizen, scholen en winkels, overal kunt u onze LED lampen tegenkomen. Want onze LED verlichting hangt inmiddels al bij meer dan honderden tevreden klanten in Nederland en België. Bekijk onze projecten.