Led modules voor alle bestaande lijnverlichtingssystemen

Home » Berichten » Led modules voor alle bestaande lijnverlichtingssystemen

Led modules voor alle bestaande lijnverlichtingssystemen

Een efficiënte wijze van verlichting voor magazijnen en productie locaties zijn LED lijnverlichting systemen. Dit is reeds jaren bekend en veel toegepast om magazijnen en productiehallen te voorzien van verlichting. Vooral de tijdsbesparing is een groot voordeel voor het toepassen van deze draagprofielen. Daar bovenop komt nog eens dat deze lijnen een hele lange levensduur hebben.

Één van de belangrijkste eigenschappen om voor lijnverlichting te kiezen is de snelle montage. Om van dit voordeel te kunnen blijven profiteren heeft Alp green solutions LED modules ontwikkeld die perfect passen binnen deze bestaande lijnverlichtingssystemen.

De bestaande lijnen zijn prima bruikbaar om led armaturen in te monteren. Zo kunt u met led lijnverlichting genieten van een enorme energiebesparing in combinatie met een duurzaam product. De modules gaan gemiddeld 15 tot 20 jaar mee zodat u zich zorgeloos bezig kunt houden met uw corebusiness.
Vaak is het ook een goed idee om na een lange tijd weer kritisch te kijken naar het huidige lichtplan. Een bedrijf is dynamisch en verlichting moet niet alleen efficiënt zijn, maar ook efficiënt toegepast worden. Onze adviseurs bespreken graag met u de opties.

Gratis Led Ledsgoled
Gratis Led Ledsgoled

Toepasbaar op uw huidige systeem lijnverlichting

Bekende fabrikanten zoals Philips, Veko en Trilux hebben de afgelopen 30 jaar enorm veel van deze lijnverlichting verkocht. Het is goed mogelijk dat u een van deze systemen in uw bedrijf heeft hangen. Veel voorkomende types zijn bijvoorbeeld de:

Philips TTX400
Philips TTX200
Philips Maxos
Veko PNR
Veko PWR (waterdichte lijnverlichting)
Trilux E-line

Flinke besparing op uw huidige kosten

Buiten het feit dat de modules snel en eenvoudig gewisseld kunnen worden, zijn ze een stuk voordeliger dan het merkalternatief. Bij Leds Go Led kiest u voor premium kwaliteit van ALP Green Solutions, maar voor een veel lagere prijs dan de traditionele merken. Een lagere investering voor de lampen en net zoveel Lumen per Watt. Dit resulteert in een veel snellere terugverdientijd.

Is er EIA-subsidie mogelijk op lijnverlichting LED?

Ja, led armaturen vallen binnen de EIA subsidie, terwijl led TL buizen hier niet meer binnen vallen. De led armaturen moeten wel voldoen aan bepaalde specificaties. Dit dient onderbouwd te worden middels een LM-79 08 rapport.
Alle documentatie en de kennis om deze subsidie voor u aan te vragen heeft Leds Go Led in huis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een offerteverzoek via onderstaand contactformulier.

Neem contact op

Bent u er klaar voor om te besparen?

Natuurlijk! iedereen wil besparen. Ledsgoled maakt uw kostenbesparing inzichtelijk en laat u zien wat uw investering u oplevert.
Neem contact op
By | 2019-01-03T16:15:06+02:00 december 24th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Led modules voor alle bestaande lijnverlichtingssystemen