Gratis Led?

//Gratis Led?

Gratis Led?

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt heel simpel. Op dit moment betaal je voor zowel de energie als het onderhoud. Door direct op die kosten te besparen komt er een budget vrij om de LED-verlichting te financieren. Door de grote besparing begint u direct met besparen op de vaste kosten.

Zeer hoog rendement

Meestal is de looptijd ongeveer 3 jaar, de verwachte levensduur is gemiddeld 15 jaar. Een rendement van 500% gedurende de levensduur is meer regel dan uitzondering. Wacht daarom niet langer en begin direct met besparen.

Gratis Led Ledsgoled

Direct beter licht

Naast de lange levensduur en de enorme energiebesparing heeft LED nog een aantal andere voordelen. Led lampen knipperen niet, verouderde tl technologie gaat knipperen naarmate de levensduur tot zijn eind komt. Dit kan ervoor zorgen dat je meer last krijgt van vermoeidheid en dus gaat de productiviteit omlaag.

Direct nieuw design en betere uitstraling

Door te kiezen voor LED komen er ook meteen nieuwe mogelijkheden in het design binnen uw bereik. Er zijn geen beperkingen meer op het gebied van kleur en vorm. Kies voor onze LED panelen voor een mooi strak plafond. En voor LED strips om mooie accenten te maken op door u bepaalde plaatsen.

Ik wil gratis LED, wat moet ik doen?

Contact opnemen met onze salesafdeling. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een inventarisatie. Aan de hand van deze inventarisatie wordt er een aanbieding gemaakt. Daarna plaatsen wij voor u de verlichting en begint u direct te besparen.

2019-01-03T16:15:35+01:00 By |Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Gratis Led?

About the Author: