Home » Duurzame Verlichting
Duurzame Verlichting 2018-03-08T14:46:03+02:00

Duurzame verlichting – LED Lampen

Natuurlijk kunt u niet alleen thuis besparen door over te stappen op LED verlichting. Naast het feit dat u recht heeft op belastingvoordeel, bent u ook gelijk bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO wordt steeds belangrijker als moderne ondernemen. De overheid en grote ondernemingen doen liever zaken met leveranciers die serieus omgaan met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het hebben van een duurzame verlichting sluit hier naadloos op aan. Iedereen die uw bedrijf binnenstapt, kan de verlichting zien.
Het wordt op deze manier makkelijker om een groen imago te creëren.

Duurzame verlichting in je bedrijf

Investering in duurzame verlichting

Heeft u een magazijn of kantoor met TL-verlichting? Dan zeggen wij bij LedsGoLed wel eens dat u het geld aan het plafond hangt. Natuurlijk valt het niet vanzelf uit de lucht.
U hoeft alleen maar de tl-lampen te vervangen voor LED TL-buizen of panelen. Met besparingen tot 65% is de investering in 95% van de gevallen binnen de garantietermijn van 5 jaar terugverdiend. Dit noemen wij investeren in duurzame verlichting zonder risico.

Voordelen duurzame verlichting van LedsGoLed

Wij besteden veel tijd aan het zorgvuldig uitkiezen van de beste leveranciers. Er zijn namelijk over de jaren heen veel leveranciers bij gekomen en dit is niet altijd ten goede gegaan van de kwaliteit van led verlichting.
Wanneer onze klanten een investering doen in duurzame verlichting, willen wij natuurlijk wel de allerbeste kwaliteit leveren.
Wij garanderen de volgende punten:

  • Duurzame verlichting van innovatief marktleider Cree
  • Altijd A-kwaliteit onderdelen
  • 5 jaar garantie op duurzame verlichting
  • Hoog rendement
  • Transparante samenwerking en geen risico
Duurzame verlichting

Duurzame verlichting van Cree & X

De producten van zowel Cree als X zijn al jarenlang voorloper in de Led-industrie. Doordat wij de allerbeste kwaliteit LED verlichting willen leveren werkt LedsGoLed vaak samen met deze fabrikanten. Naast onze eigen reeks LED verlichting van A-merk kwaliteit, bieden deze fabrikanten een sterke aanvulling op het assortiment. Veel van de bestaande klanten van LedsGoLed zijn zeer tevreden met het resultaat van de A-kwaliteit producten.

5 Jaar garantie – duurzaamheid gegarandeerd

Om er zeker van te zijn dat u op lang termijn tevreden bent werken wij met een 5 jaar garantie termijn. Er is niets vervelender en slecht voor het milieu en de omgeving dat verlichting of lampen vroegtijdig kapot gaan en deel worden van een vervuilende omgeving. LedsGoLed staat dan ook voor LED producten met een lange levensduur, vandaag dat wij gegarandeerd 5 jaar garantie geven op al onze professionele LED verlichting. Profiteert u hier ook van?

Subsidie aanvraag voor Duurzame LED

De overheid stimuleert (en reguleert) investeringen in duurzame maatregelen. Daarom kunnen bedrijven profiteren van subsidie op LED verlichting, door middel van de Energie-investeringsaftrek (EIA) of KIA.
Dit houdt in het kort het volgende in:
• Bij een minimale investering van €2.500 in led bedrijfsverlichting kunt 55% van de u gemaakte kosten aftrekken van uw fiscale winst.
• Dit levert gemiddeld 13,5% voordeel op bij aanschaf van duurzame verlichting. Alle LED lampen van LedsGoLed komen hiervoor in aanmerking.
• Bij LedsGoLed helpen wij u graag mee met de aanvraag van de betreffende subsidie.

Een bespaarcalculatie aanvragen?

Interesse om de mogelijkheden voor duurzame LED verlichting te bespreken? Onze experts in LED en adviseurs komen graag uw huidige verlichtingsplan in kaart brengen. Hierbij maken wij een rendementsrapport, waarin uw potentiële energiebesparing en de snelle terugverdientijd op vermeld staat. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Vraag gratis advies aan

Gratis adviesgesprek over LED mogelijkheden?

Interesse om net als andere ondernemers & organisaties de mogelijkheden voor LED verlichting te bespreken? Onze adviseurs bezoeken u graag op locatie. Hierbij maken wij een rendementsrapport, waarin uw potentiële energiebesparing en de snelle terugverdientijd op vermeld staat. Weet u uw huidige lichtplan al? Dan kunt u eenvoudig direct zelf uw nieuwe lichtplan & rendement berekenen met onze bespaartool. Zo niet, dan helpen wij u graag verder!
Vraag gratis advies aan