013 518 6047
info@ledsgoled.nl

Zorgeloos elektrisch rijden met de slimste laadoplossing

Kan jouw laadervaring nog slimmer? Dat is de vraag die ons team zich doorlopend stelt en heeft geleid tot het innovatieve ALP EV concept. Door een laadpaal van ALP EV te kiezen, kies je voor een snelle, veilige en slimme installatie via onze gecertificeerde installatieservice. We zorgen ervoor dat tegelijkertijd je EV kan opladen, je koelkast koud blijft en de wasmachine door blijft draaien. Zodra je ALP EV Laadpaal up & running is, zorgt onze Dynamic Load Balancing techniek voor optimale inzet van de beschikbare capaciteit. Zo ben je beschermd tegen overbelasting.

Door te kiezen voor ALP EV krijg je toegang tot de uitgebreide ALP EV app; snel je verbruik bekijken, grafieken inzien, de laadpaal extern bedienen en instellen van het ideale oplaadmoment. Zo biedt onze ALP EV app slimme software wat een verademing is voor de zakelijke rijder. Administratieve rompslomp is hiermee verleden tijd.

Voor wagenparkbeheerders gaan we nog een stapje verder; Naast een eenvoudige administratie voor het gehele wagenpark is het ook mogelijk om de laadpalen toegankelijk te maken voor derden. Alles overzichtelijk op één factuur. Dit vinden wij bij ALP EV slimmer dan smart!

De mogelijkheden zijn eindeloos met de ALP EV APP

● Bekijk je verbruik in real time
● Controleer de status van je lader en bedien deze waar je ook bent
● Plan je slimme oplaadmoment > wanneer energie het goedkoopst is
● Op te laden met alle laadpassen, waaronder Shell, Esso, etc
  • Gratis bezorging boven €50,-
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Probeer eerst, betaal later
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
LedsGoLed © 2023 All Rights reserved
Website door: brandness
chevron-down